DATASKYDD

Trygg och säker hantering av dina personuppgifter

Vi på Handlar'n strävar hela tiden efter att göra dig som kund nöjd, med bra erbjudanden som är intressanta för dig. Vi är också noga med att skydda din integritet genom en trygg hantering av dina personuppgifter.

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny förordning som gäller i hela EU och ersätter den svenska personuppgiftslagen den 25 maj 2018. I och med den nya lagen skärps kraven på hur vi som företag hanterar personuppgifter. Därför uppdaterar vi våra villkor och kompletterar dem med en integritetspolicy som tydligare beskriver hur Handlar'n hanterar, skyddar och använder dina personuppgifter, bland annat för att du ska kunna få mer relevanta erbjudanden och anpassad kommunikation.

Tydligare villkor kring hanteringen av personuppgifter
Det som förändras handlar framför allt om hur vi lagrar, skyddar och använder dina personuppgifter. Handlar'n behandlar personuppgifter som lämnas av dig bl.a. i samband med start av prenumeration på erbjudanden via e-post eller vid deltagande i tävlingar och events. Exempel på uppgifter som vi samlar in från dig är e-postadress när du anmäler dig till vårt prenumerationsbrev för vårt digitala erbjudande. 

Vi samlar även in information när du använder besöker någon av våra hemsidor som exempelvis din IP-adress, webbläsarinställningar och besökshistorik.

Allt du behöver veta om Handlar'ns dataskyddspolicy